Kodėl gelinis lakas nusilupa taip greitai?

Kodėl gelinis nagų lakas nusilupa taip greitai? 
Tai vienas dažniausių moteris neraminančių klausimų. Įkyrios mintys – ar pasirinkau neprofesionalią meistrę, ar naudoju netinkamas priemones – tikras galvos skausmas! Tad leiskite jums padėti. Atsakymas gali būti labai kompleksiškas, tačiau dažniausios įvardintos problemos priežastys visgi yra šios:
  •  Netinkamas nagų paruošimas (pavyzdžiui riebalų likučiai. Jei ant nago yra riebalų, lakas tikrai nesidengs tolygiai!)
  •  Pernelyg storas gelinio lako sluoksnis.
  •  Per trumpas polimerizacijos laikas lempoje.
  •  Itin pažeisti nagai – plonas ir minkštas natūralus nagas po geliniu laku lankstosi, todėl lakas atšoka dar greičiau.
 
   Sprendimo būdai:
  • Itin kruopščiai paruoškite nagus prieš lakuodami gelinį nagų laką. Naudokite "SINCERO SALON" NAGŲ LAKO VALIKLĮ IR DEHIDRATORIŲ 2IN1
  • Kiekvienam sluoksniui leiskite džiūti apie 60 sekundžių.
  • Jei norite sustiprinti minkštus ir plonus nagus, tam naudokite kaučiukinę bazę RUBBER BASE. Svarbus patarimas! Prieš dengiant maskuojančią kaučiukinę bazę, nago plokštelę padenkite plonu skaidrios FLEXY bazės sluoksniu su plokščiu teptuku. Tik tada modeliuokite nagus su RUBBER baze, naudodami ploną teptuką.
  • Kasdien tinkamai rūpinkitės nagų priežiūra namuose arba įspėkite apie tai savo klientes. Padengtus geliniu laku nagus svarbu dažnai tepti aliejuku. Mūsų klienčių mylimiausias produktas – vitaminizuotas nagų aliejukas "Sincero Salon". Rinkitės iš originalaus (bekvapio), levandos ir persiko aromato – jūsų nagai jums padėkos!

   Kaip įvertinti savo nagų būklę?
Sveiki nagai turėtų būti tolygios spalvos, be įvairių ruoželių, sustorėjimų ar įdubimų. Kai kurie nagų pokyčiai gali sufleruoti apie tam tikras ligas, taip pat rodyti medžiagų trūkumą. Tad jei ant savo ar klientų nagų matote baltas dėmes, tai gali rodyti cinko trūkumą, o sausėjantys nagai – nepakankamą vandens kiekį. Nepamirškite, nagai yra puikus mūsų sveikatos indikatorius, todėl nepaprastai svarbu kasdien aprūpinti savo organizmą reikiamomis medžiagomis. Sveikas kūnas užtikrina gerą savijautą, puikią išvaizdą bei stiprius nagus!